7900 ICPMS

Beklentilerinizi arttırın! Agilent‘ın yeni 7900 ICP-MS’i 10 kat daha yüksek matriks toleransı, 10 kat daha geniş dinamik aralık ve 10 kat daha iyi sinyal/gürültü oranıyla dünyanın en çok satan 7700 ICP-MS serisine yeni bir boyut kazandırıyor. Agilent 7900 ICP-MS’in güçlü yazılımı metotlarınız için yeniden tanımlanıyor. Dünyanın en güçlü ve otomatikleştirilmiş ICP-MS’i , uygulamanız ne olursa olsun üstün veri sağlama kalitesi, eşsiz girişim kaldırılması için endüstrinin en efektif helyum çarpışma modunu içerir. Performans ve güvenilirlik için tasarlanmış her bileşeni ile Agilent 7900 ICP-MS’i başarıyla yola devam etmeniz için öneriyoruz.

Eşi benzeri görülmemiş matriks toleransı- Agilent’ın 7900 ICP-MS güçlü plazma ve opsiyonel Ultra High Matrix Introduction (UHMI) teknolojisi rutin olarak %25’in üzerinde numune içeren katının çözünmesine (TDS) olanak sağlar- ICP-MS için 100 kat daha geleneksel matriks limiti ve kapasitesinin çok ötesinde akış sistemi sağlar.

En geniş dinamik aralık – yeni ortagonal dedektör sistemi (ODS) aynı numunede 11’in üzerinde dinamik aralığı yüzde ppt düzetinde konsantrasyonlardan, major ve eser elementleri ölçümenize imkan sağlar.

Geliştirilmiş verimlilik – Sample Introduction System(ISIS 3) ve ODS ile birleştirilmiş Ultra High Matrix Introduction (UHMI) teknolojisi hemen hemen her numuneyle çalışabilir geniş dinamik aralık, aralık sonuçlarının üzerinde yeniden çalıştırmayı gerektiren ekstra zaman ve fiyat artışını azaltır.