4300 El-tipi FTIR

4300 Elde Taşınabilir FTIR tek bir sistem içinde hafif, ergonomik kullanım kolaylığı, dayanıklılık ve esneklik ile türünün ilk örneğidir.
4300 yaklaşık 2 kg ağırlığındadır. Hafif boyutu ve yeni tasarımıyla sistem ergonomikleri, cihazı saha kullanımı ve laboratuvar dışı ortamlarda konumlandırmada ideal bir tercihtir. Çok çeşitli numune alma arayüzleri (difüs yansıtma, harici yansıtma, grazing açı, elmas ATR, Ge ATR) kullanıcının hiçbir düzenleme veya ayarlama yapmasına gerek kalmadan hareket halinde bir numuneden diğerine kolayca geçiş sağlar. Numune türleri arasında tipik olarak kızılötesi absorbe ve yaygın yüzeyler, kaplamalı ve filmli yansıtıcı metal yüzeyler ile aynı zamanda toz ve granül gibi dökme malzemelerin analizleri bulunmaktadır.
Donanım dizaynı kullanımı kolay MicroLab Mobil Yazılım ile birlikte hem deneyimli hem de yeni kullanıcıların sistemi süratle hareket halindeyken kullanmalarını sağlar. Cihazda bulunan yüksek performanslı optikleri en zor numunelerin bile kolaylıkla ölçülebilmesine imkan verir. Dolayısıyla 4300 yıkıcı olmayan analiz uygulamaları için idealdir. Polimer, kaplama, kompozitler ve hatta tarihi objeler ve sanat eserlerinin analizi yapılırken numuneyi bozup yerinden kaldırmadan olduğu yerde kolaylıkla yapılabilir. Bu faydalarıyla 4300 jeolojik çalışmalar ve toprak bilimi çalışmalarında optimal bir analitik cihaz olmaktadır.

Moleküler Spektroskopi Elde Taşınabilen FTIR Portfolyosu hakkında daha fazla bilgi edinin
  • İleri düzeydeki materyallerin gerçek bozucu olmayan testleri
  • Kullanım kolaylığı ve optimal veri ölçümü için ergononik dizayn
  • Otomatik tanınan değiştirilebilen numune arayüzleriyle hareket halinde numune alma
  • MCT Dedektörü:Termoelektriksel olarak soğutulan MCT dedektörü yüksek performans ve hız gerektiren uygulamalarınız ve geniş yüzeyli alanlarda çok sayıda spektrum elde etmek için en iyi seçimdir.
  • DTGS Dedektörü:4300 Elde Taşınabilen FTIR, DGST dedektörüyle rutin analizleriniz için geniş spektral bir kaplama sağlar.
  • MicroLab Mobil Yazılım:MicroLab FTIR yazılımı mobil ölçüm donanımının dizaynını yansıtır. Güçlü ve kullanımı kolay olup ihtiyacınız olan cevapları vermeye odaklıdır.